Lawak : Pasangan Kekasih



Lawak #1

Girl : Awak merokok?
Boy : Tak...
Girl : Minum?
Boy : Tak...
Girl : Ada kereta?
Boy : Cuma ada BMW,VOLKSWAGEN,SUBARU,HONDA DENGAN FERRARI...
Girl : [Wah anak orang kaya rupanya] Rumah kat ne?
Boy : Bukit Antarabangsa...
Girl : Wah mesti mahal...
Boy : Tak la...cuma RM 950,000 je...
Girl : Dah pernah pegi haji?
Boy : Umrah baru 3 kali...haji 2 kali..
Girl : Wah...[Calon suami mithali]...kerja apa?
Boy : Pengarah syarikat..
Girl : [Confirm jadi boyfriend aku] HOBI?
Boy : Tipu orang... :P


Lawak #2

Lelaki :sudilh kiranya brkahwin dgnku?
Perempuan : awak ada rumah?
Lelaki : tak
Perempuan : ada BMW?
Lelaki : tak
Perempuan : brapa banyak gaji awk sbulan?
Lelaki : tak ada gaji..tapi..

Perempuan : tak ada tapi2..awak tak memiliki apa2..mcm mn saya nk kahwin dgn awak?? tolong pergi!!

Lelaki : (ckp dlm hati)aku ada sebuah villa,3 bdang tnh,3 buah Ferrari,2 Porsche..kanape aku kena beli BMW? mcm mn aku nk dpt gaji klau aku sendiri bos?

Note : Perlu ker pilih psangn hdp yg mmpunyai harta shj?? pilihlah krn IMANnya...

2 comments:

  1. setuju, pilih kerana imannya,bukan kerana hartanya!

    ReplyDelete
  2. Seru n gokilll

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...